На Волині раптово помер 29-річний тренер

0
На Волині раптово помер 29-річний тренер
Олександр Мосійчук був діючим спортсменом, тренував юних гандболістів у Маневицькій ДЮСШ із 2017 року.

У понеділок, 5 серпня, страшну звістку про передчасну й таку несподівану смерть повідомили у спортшколі.

Олександр із дитинства захоплювався гандболом і досягнув успіху в цьому виді спорту. У студентські роки грав за збірну України з гандболу, беручи участь у міжнародних змаганнях.

«Він став не просто нашим колегою, а й щирим і надійним другом, бо був чудовою та позитивною людиною, відданою своїй справі. Його дуже любили вихованці, з якими представляв Маневиччину і на обласних, і на всеукраїнських змаганнях. Тренер не тільки навчав їх гандболу, а й гартував їхній дух, вчив ставати рішучими і водночас виваженими у кожній своїй дії. Він так рано пішов у інший світ, так багато не встиг зробити, але пам'ять про нього назавжди буде жити. Легких хмаринок тобі, наш дорогий колего», – йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні