Відомий український актор зазнав серйозного поранення на фронті

0
Відомий український актор зазнав серйозного поранення на фронті
Популярний актор театру і кіно Андрій Валенський зазнав серйозно поранення на фронті.

Сумну новину повідомили його колеги за сценою, пише ТСН.

Зокрема, акторка Римма Зюбіна у Facebook написала, що Валенський зазнав поранення у боях в Донецькій області. Акторові зробили операцію, нині він перебуває в Києві на реабілітації.

"Сталося це в Донецькій області між Клищіївкою та Іванівським. В Андрія Валенського черепно-мозкова травма, контузія, розбите та зашите обличчя, зламаний ніс, зламана ліва рука, обпечена права рука, роздроблене праве стегно", - повідомила Зюбіна.

Наразі Андрія Валенського активно підтримують його колеги за сценою. Окрім того, вони повідомляють, що на артиста чекає ще одна операція та тривалий процес реабілітації. Тож, актори просять небайдужих за можливості підтримати Валевського та допомогти йому зібрати кошти на лікування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні