На Волині різко зросла кількість хворих на коронавірус

0
На Волині різко зросла кількість хворих на коронавірус
На заході України збільшується кількість випадків захворювання на COVID-19. Зокрема, це фіксується на Львівщині, Волині та Івано-Франківщині.

Про це повідомили у Львівському обласному центрі контролю та профілактики хворобю

«За останній тиждень захворіли 496 жителів, з них – 54 дитини проти 203 (45 дітей) за попередній тиждень. Серед дітей 50% – діти від 0 до 4 років. 22% хворих – люди старше 65 років. Госпіталізовано 41 хворого – 8%», - йдеться у повідомленні.

Там наголосили, що це статистика стосовно тих, хто звернувся за медичною допомогою.

Як повідомили у Волинському обласному центрі контролю та профілактики хвороб, на Волині ріст захворюваності на COVID-19 спостерігається протягом останніх двох тижнів. За минулий тиждень у 101 особи підтверджено COVID-19 проти 32 випадків за попередній тиждень.

«Тобто ріст становить у три рази. У більшості хворих захворювання протікає в легкій формі», - зазначили спеціалісти та додали, що на сьогодні на Волині циркулює штам Omicron, переважно JN.1 (Дженні). Нового субваріанту коронавірусу «FLiRT» не зафіксовано.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні