Яка мета операції у Курській області рф

0
Яка мета операції у Курській області рф
Операція Сил оборони в Курській області, про яку повідомляють росЗМІ та Z-ресурси, має доволі непоганий початок.

Про це заявив в ефірі телемарафону військовий експерт Defence Express Іван Киричевський, пише УНІАН.

"Кілька знищених ворожих танків, один із підрозділів вже атакував опорні пункти російської армії, збитий Ка-52. Початок багатообіцяючий", – сказав Киричевський.

Експерт пояснив, що наразі українська сторона не коментує події в Курській області, щоб ввести ворога в оману.

"Якщо подивитися по російських пропагандистах, то в них все там прекрасно, то в них там п'ять важкоозброєних бригад, підготовлених за стандартами НАТО і все погано. Якщо навіть не рахувати фізичні втрати, то психологічний вплив явно видно", – додав Киричевський.

За словами експерта, Україна й надалі має залишати задум цієї операції в секреті, щоб ворог сам не розумів, що планує Київ та куди Сили оборони планують йти далі.

"Саме тому під час подібних операцій щонайменше доба мовчання витримувалася – для ворога треба зберегти цей фактор раптовості, щоб він сам плутався, куди перекидати сили та засоби. Адже якщо говорити про Курщину, то там близько 20 000 російських багнетів, що не мало, ворог там встиг нарити укріплення, поставити мінні поля. Тому дивна історія. Але якщо хоча б попередні рази можна було ідентифікувати техніку, як російську трофейну, то ж можна було вийти та сказати, що це російська збройна опозиція. То тут техніка дещо інша, знаки розпізнавання інші", – пояснив Киричевський.

Він також закликав суспільство поки що не робити завчасних висновків, оскільки наразі немає достатньої кількості інформації про події в Курській області.

"Ми розуміємо з тих кадрів, які обмежено експортує з того боку російська сторона. Аналізувати дані виключно з відкритих джерел буває дуже шкідливо. Судити за російськими кадрами, який розмах відбувається – також не дуже правильно", – зазначив Киричевський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні