На фронті за два дні загинули троє військових з Волині

0
На фронті за два дні загинули троє військових з Волині
На Донеччині загинув 48-річний захисник з Луцька Віктор Бущак.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Бущак Віктор Володимирович, 05.07.1976 року народження був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду головного сержанта 1 мотопіхотного взводу 3 мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону.

Старший солдат Бущак Віктор Володимирович загинув 5 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Залізне Донецької області.

На жаль, Любешівська громада знову отримала страшну звістку з фронту. На війні з російськими окупантами героїчно загинув солдат Олександр Миколайович Жилко, 1983 року народження, житель с. Залізниця.

Про це повідомив Любешівський селищний голова Олег Кух.

Герой загинув 5 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання у зоні безпосередніх бойових дій на території Донецької області.



Страшна війна продовжує приносити горе та біль у Любешівську громаду. На війні з російськими окупантами загинув Герой Василь Іванович Маковський, 1971 року народження, житель с. Лахвичі.

Про це повідомив Любешівський селищний голова Олег Кух.

Герой загинув 4 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на території Донецької області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні