Відомий український співак виступить перед росіянами за кордоном

0
Відомий український співак виступить перед росіянами за кордоном
Відомий український співак Іван Дорн, який раніше зізнався, чому боїться повертатися в Україну, виступить перед росіянами. Як відомо, після початку повномасштабного вторгнення артист втік за кордон.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Telegram-канал "Shot".

Дорн, живучи у Європі, висловлював свою позицію щодо війни та виконував україномовні хіти. Однак спілкується він переважно російською та повертатися на батьківщину не планує. А зараз стало відомо, що Іван почав брати замовлення на корпоративи від росіян.

Виконавець вирішив змінити свою позицію і, попри війну в Україну, буде веселити жителів країни-агресорки. Відомо, що перед росіянами він виступить за 45 тисяч доларів. Оскільки знаменитості заборонено давати концерти в РФ, він заспіває для росіян у Казахстані.

У райдері співака, який поширив Telegram-канал, вказано, що присутні на корпоративі повинні мати "нейтральну позицію" щодо війни. Також зазначається, що можуть бути відхилення, які обговорюються. Головне для втікача, аби не було проросійських провокацій на концерті.

Виступ Дорна триватиме 40-45 хвилин. Він виконуватиме російськомовний репертуар. Ба більше, нещодавно артист заявив, що відновив спілкування з родичами з Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні