У селі водій авто на смерть збив 27-річного чоловіка та втік з місця ДТП

0
У селі водій авто на смерть збив 27-річного чоловіка та втік з місця ДТП
На трасі Тернопіль – Бережани водій на смерть збив 27-річного чоловіка і втік з місця дорожньо-транспортної пригоди. Смертельна аварія сталася в селі Куряни Нараївської громади. Поліцейські шукають очевидців і намагаються встановити особу водія.

Про це повідомили в поліції Тернопільщини в середу, 7 серпня.

Аварія трапилася приблизно в період з 3:30 до 4:30 години 7 серпня на автодорозі Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине у межах населеного пункту Куряни Нараївської громади Тернопільського району. Місцеві жителі помітили на дорозі тіло чоловіка і одразу зателефонували в поліцію і викликали бригаду медиків швидкої допомоги. Лікарі, які приїхали на виклик, лише констатували смерть людини.

За попередніми даними поліції, водій невстановленого автомобіля, що рухався в напрямку Тернополя, наїхав на 27-річного чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер.

«Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення водія та з’ясування усіх обставин ДТП. Поліцейські звертаються до всіх водіїв, які проїжджали в цей час даним відрізком дороги або мають відеореєстратори в автомобілях, повідомити інформацію, що може бути важливою для слідства», – йдеться у повідомленні.

За фактом аварії правоохоронці порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті людини). Однак після встановлення особи водія, статтю може бути перекваліфіковано. Триває розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні