«Час оголосити Україні війну»: у росії зробили заяву

3
«Час оголосити Україні війну»: у росії зробили заяву
У Росії традиційно закотили істерику через бойові дії в Курській області.Глава МЗС РФ Марія Захарова заявила про "теракт", а пропагандисти вимагають оголосити війну Україні, бо це, мовляв, не теракт, а справжнє вторгнення.

Про це пише OBOZ.UA.

Зокрема, в ефірі пропагандистського радіо "Спутник" Захарова пригрозила, що "Київ отримає по заслугах" за атаки на Курську область. Представниця країни-агресора також назвала бої в регіоні "терактом".

"Ідеться про черговий терористичний акт. Він очевидно спрямований проти мирного населення, проти цивільного населення", – видала Захарова.

Проте їй заперечив один із російських "мілблогерів" і так званий ветеран "СВО", заявивши, що бої на Курщині – це "вторгнення на територію РФ".

"Шановна пані Захарова. Дозвольте не погодитися з Вами – атака ЗСУ на Курську область не може бути черговим терактом, оскільки ЗСУ є регулярним військовим формуванням іноземної держави. Це вторгнення на територію РФ", – заявив автор Telegram-каналу "Записки ветерана".

Пізніше пропагандист поскаржився, що вже чотири (за іншими даними 11) прикордонні населені пункти Суджанського району Курської області "окуповані ЗСУ", а підрозділи України нібито задіяли "повноцінні мотопіхотні підрозділи, армійський спецназ, авіацію та ППО".

"За всіма ознаками повноцінна армійська операція. Командування ЗС РФ готує контрудар. У район бойових дій стягуються резерви ЗС РФ", – заявив "ветеран СВО".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А что случилось все идет по плану путлера работает сво.Тепер ви блядь руские криы испытаете на себе войну.Слава Украине
Відповісти
Героям Слава
Відповісти
Нешановна, пані маріє, ніякий це не теракт, це СВО ЗСУ в курській області, з якої фашистські війська рф обстрілюють Україну всім, що стріляє, летить і вибухає.
Так роблять всі країни, на яких нападають вороги. А росія і є прямий ворог України, так як напала на її тереторію, та вбиває її громадян☝️
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні