У селі на блокпосту затримали священника УПЦ МП та п'ятьох чоловіків

0
У селі на блокпосту затримали священника УПЦ МП та п'ятьох чоловіків
На Закарпатті священник Хустської єпархії УПЦ МП намагався заробити на ухилянтах.

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола.

Зі слів журналіста, настоятеля Введенської церкви в селі Торунь протоієрея Федіра Голодняка на мікроавтобусі Volkswagen Transporter разом з 6 громадянами (4 жителі Закарпатської області, 1 житель Київської області, 1 Донецької області) затримано на одному з блокпостів.

При зупинці автомобіля протоієрей Федір відмовився пред'являти документи, що засвідчують особу.

Чоловіки та священник не змогли довести захисникам українського кордону, що просто хотіли "висповідатися" темної ночі. Тож правоохоронці затримали їх усіх.

Правоохоронці підозрюють, що Федір Голодняк є активним учасником незаконного переправлення осіб через державний кордон України. За цим фактом зараз вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 332 ККУ. На священника складено адмінпротокол за ст. 185-10 КУпАП, а на пасажирів за ст. 204-1 КУпАП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні