«Казати, що найгірше позаду зарано»: до чого готуватись українцям

0
«Казати, що найгірше позаду зарано»: до чого готуватись українцям
Росія прагне повністю вивести з ладу енергетичну інфраструктуру України, тому продовжить ракетні обстріли. Але ніхто не може спрогнозувати їхні наслідки, тому казати, що найгірше вже позаду – зарано.

Про це на прес-конференції заявив міністр енергетики Герман Галущенко, пише OBOZ.UA.

Він назвав масштабність ударів єдиним чинником, що нині може вплинути на стан енергосистеми.

"Чи ми пройдемо без обстрілів, які завдадуть суттєвий вплив на систему – точно так. Чи можуть ці обстріли завдати суттєвий вплив – це важко передбачати. Єдине, що сьогодні може вплинути на стан – це масштабність ударів саме по енергетиці. І не сам факт удару, а вплив цього удару безпосередньо на енергосистему", – сказав він.

За словами Галущенко, потенційні обстріли та шкоду від них передбачити дуже складно. Він розкритикував прихильників як надто оптимістичних, так і надто песимістичних поглядів.

"Ті експерти, які говорять, що найгірше позаду – вони брешуть. Ті, хто каже, що нас очікує апокаліпсис – і вони брешуть. Бо не знають не ті і не ті. Тому що спрогнозувати наслідки ударів не може ніхто", – заявив Галущенко.

Міністр наголосив, що 67% українців готуються до тяжкої зими, але лише 1% планує виїзд з України, аби пережити зиму за кордоном. Це свідчить про їхню віру в енергетиків і сили протиповітряної оборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні