На шкільному стадіоні 49-річний чоловік розбещував 10-річну дитину

0
На шкільному стадіоні 49-річний чоловік розбещував 10-річну дитину
Буковинець отримав 5 років за розбещення 10-річної дівчини. Чоловік чіплявся до дитини на шкільному стадіоні і робив це напідпитку. Під час розгляду справи в Глибоцькому районному суді буковинець свою провину не визнав.

Про це повідомили у прокуратурі Буковини в четвер, 8 серпня.

Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що злочин буковинець скоїв в серпні 2023 року. 49-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив розпусні дії відносно 10-річної дитини. Злочин він скоїв поблизу стадіону, який розташований поруч із однією із шкіл. Неповнолітній вдалося вирватись від кривдника, втекти і покликати дорослих на допомогу.

Правоохоронці затримали чоловіка і пред’явили підозру. Суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Судову справу слухали в Глибоцькому районному суді і 1 серпня суддя виніс вирок кривднику.

«Свою вину чоловік не визнав, однак прокурор надав достатньо доказів його причетності до інкримінованого правопорушення», – повідомили у прокуратурі.

За публічного обвинувачення ювенальних прокурорів Чернівецької окружної прокуратури суд визнав місцевого жителя винним у розбещенні малолітньої дитини і присудив йому 5 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою. Крім того, відомості щодо нього внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні