Астролог назвав дві дати, коли росія може закінчити війну

0
Астролог назвав дві дати, коли росія може закінчити війну
Астролог Влад Росс розповів, що є дві дати, коли може закінчитися повномасштабна війна в Україні, яку 24 лютого 2022 року розв'язала Росія.

Про це розповів експерт в інтерв'ю Главреду.

За його словами, 25 грудня 2024 року і 25 червня 2025 року буде повторення напруженого транзиту Юпітера і Сатурна. Цей транзит яскраво себе проявлятиме і впливатиме на події в країні протягом усього року.

"Тому можливість зупинити війну в нас буде 25 грудня і 25 червня 2025-го. Є ймовірність, що напруга в цей час може схлинути і закінчитися перемир'ям", - вважає Влад Росс.

Однак є ризик, що в ці дати ситуація може розвернутися і в не найкращий бік. Може бути таке, що військові дії тільки активізуються.

"І апофеоз війни може бути наступного року, 25 червня. Тому розраховувати на перемир'я цього року не варто", - додав астролог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні