Поблизу села зіткнулись два авто: загинуло подружжя

0
Поблизу села зіткнулись два авто: загинуло подружжя
Поблизу села Дибинці Київської області у четвер, 8 серпня, сталась аварія за участі автомобілів Mazda та Mercedes. Внаслідок ДТП загинуло подружжя, а 14-річного хлопчика госпіталізували до лікарні.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини.

Обставини та причини смертельної аварії встановлять слідчі.

"Подія сталася сьогодні, 8 серпня, близько 9:00 години поблизу села Дибинці. Попередньо правоохоронці встановили, що 47-річна водійка Mazda не надала перевагу в русі та допустила зіткнення з автомобілем Mercedes", – йдеться в повідомленні.

На жаль, від отриманих травм водійка Mazda та її 44-річний чоловік загинули, а 14-річного хлопчика, який перебував у салоні авто, госпіталізували до лікарні. Водію автомобіля Mercedes медична допомога була надана на місці аварії. За фактом смертельної ДТП відкрито кримінальне провадження.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні