Відомий український співак після року служби звільнився із ЗСУ

0
Відомий український співак після року служби звільнився із ЗСУ
Фронтмен гурту "ТІК", відомий український співак Віктор Бронюк, який раніше пройшовся по втікачах Ямі та Потапу, звільнився з лав ЗСУ. Виконавець зізнався, як йому це вдалося.

Про це пише Уніан.

Як відомо, зірка поповнив лави ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення. Лідер гурту "ТІК" розповів, що його служба тривала понад рік. Проте Бронюк вирішив звільнитися і пояснив чому.

За словами Віктора, у нього є поважна причина для звільнення. Річ у тім, що батько артиста хворіє, нещодавно він переніс інсульт і зараз є людиною з інвалідністю. Відтак, співак повинен доглядати рідну людину. Тому був змушений зосередитися на допомозі рідним.

"Я звільнився, у мене батько інвалід першої групи. Він переніс інсульт. Я теоретично міг і не йти. Такий був час, я прослужив рік і два місяці, і як би ситуація вимагала трішки більше часу приділяти", – зазначив виконавець.

До слова, спочатку Бронюк поповнив лави 120 бригади Вінницької ТРО, а потім артист перейшов у 171 батальйон 120 бригади Вінницької ТРО. Пізніше він був відряджений у підрозділ "Дністер" у відділ логістики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні