Софія Ротару вперше за час війни вийшла на зв'язок

0
Софія Ротару вперше за час війни вийшла на зв'язок
Народна артистка України Софія Ротару вперше за час повномасштабного вторгнення поділилася відео у мережі. Виконавиця, яка 7 серпня відзначала свій день народження, показала, з ким та де святкувала подію.

Про це пише УНІАН.

Як відомо, знаменитості виповнилося 77 років. Свято співачка провела у колі найрідніших людей. На сторінці фан-акаунту Ротару у TikTok з'явився ролик зі святкування.

Серед запрошених гостей був син артистки Руслан Євдокименко, невістка Світлана та онука Соня, яка наразі живе США. Родина співала пісню "Happy Birthday to you" для зірки.

На відео помітно, що день народження святкували в ресторані. Офіціант виніс святковий торт зі свічкою для Софії Михайлівни, яку вона задувала.

Однак, де саме вона зустріла своє 77-річчя – невідомо. Ротару після 24 лютого 2022 року виїхала за кордон. Нещодавно ширилася інформація, що Ротару мешкає в Італії, де придбала віллу.

@sofico_sofico #рекомендации #sofiarotaru #софияротару #ротару #любимаяпевица ♬ оригинальный звук - Sofia Rotaru
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні