Росіяни готуються до штурму українського міста

0
Росіяни готуються до штурму українського міста
На Харківському напрямку ситуація залишається дуже напруженою, Росія готується до штурмів у Вовчанську.

Про це повідомляє прес-служба операційної зони ОТУ "Харків".

"У Вовчанську ворог здійснює підготовку до проведення штурмових дій в кварталі багатоповерхової забудови та у районі Агрегатного заводу. З цією метою противник залучив додатковий особовий склад загону "Шторм" 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії, провів заходи логістичного забезпечення", - йдеться у повідомленні.

Також у ЗСУ зазначають, що за минулу добу українські воїни на цьому напрямку знищили чи пошкодили 56 одиниць озброєння та військової технікиворога. зокрема 1 танк, 1 ББМ, 4 артилерійських системи, 25 автомобілів, 5 одиниць спеціальної техніки, 20 БпЛА.

Також знищено 67 укриттів особового складу противника, 1 стартовий майданчик запуску БпЛА, 2 місця зберігання боєкомплекту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні