Відомий український актор, який втік за кордон, назвав козаків гвалтівниками

20
Відомий український актор, який втік за кордон, назвав козаків гвалтівниками
Відомий український актор, зірка серіалів "Хід коня", "Плут 2", "Відступники" Роман Соболевський втрапив у гучний скандал. Артист розлютив українців своїми одіозними висловлюваннями про українських козаків та виконанням російських пісень.

Про це пише УНІАН.

Скандал розпочався з того, що у своєму Instagram Роман, який втік за кордон після початку повномасштабного вторгнення, опублікував кадри, на яких колихає дитину і співає "колискову". Він наспівував рядки з пісні зрадниці Анни Асті.

Ролик неабияк розлютив українську журналістку Аліну Доротюк. Вона зауважила, що актор вже не вперше транслює в мережі свою прихильність росіянам та їхньої мови. Вона звернулася до кінопродюсерів і закликала не запрошувати артиста брати участь у фільмах.

"Вельмишановні продюсери, особисто я б не хотіла бачити подібних персонажів у нашому кіносеріальному виробництві. Щоб не було, що однією рукою ми творимо дійсно достойний український продукт. А іншою – не проти російських наративів, які насаджують подібні "герої", – написала Аліна у своєму Telegram-каналі.



На допис Доротюк відреагував сам Соболевський. Актор вибухнув в істериці після прочитаного. Він видав, що журналістка нібито виставляє українців "безграмотними та безталанними колхозанами". А про звернення до продюсерів сказав, що її ніхто слухати не буде.

"Про себе подумають або навіть у вузькому колі скажуть, що ця колгоспниця, вибачте за вираз, знову видає ось ці перли. Ви там писали про те, що якась якісна продукція. Ось це я хочу зафіксувати і підкреслити. Я хотів би її бачити. Я думаю навіть ті, хто займається в Україні створенням аудіовізуального контенту, хотіли б подивитися на цю продукцію", – зазначив зірка і додав, що в Україні нібито немає якісного контенту.

Розповідаючи про свою "колискову", яку співав синові, він несподівано згадав про козаків і назвав їх "ґвалтівниками".

"Я йому розповідаю про козацтво такі речі, що козаки були ґвалтівниками і через одного пасивними гомосексуалістами. Таких, до речі, у нашій кіноіндустрії не один, і не два. І нормально абсолютно до цього ставлюся. Йому подобається, мені теж", – наговорив маячні Соболевський.

Будь-які закиди у свій бік артист називає "подієвим вигорянням" та додає, що українці нібито тільки те й роблять, що шукають зраду в діях знаменитостей.

"Можна ж змінити якийсь вектор, наприклад, я не знаю, придумати хоч раз у житті, зробити оригінальний контент. Ви ж всі др*чите на цю Москву досі. Приберіть Москву з вашої творчості, творчість закінчиться. Зробіть оригінальний продукт, придумайте якусь програму... Я зараз піду і співатиму своєму синові російські пісні до ранку", – додав втікач.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-54

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто ця "зірка"? Стільки уваги якомусь недоумку.
Відповісти
Та цей артист сам пасивний 3,14дарас
Відповісти
А зіркою це він став коли?
Відповісти
А хто це такий?
Відповісти
Цих виродків малоросів потрібно гнати з Європи заср*ною мітлою у мокшанські болота, бо вони ніколи не стануть справжніми громадянами цивілізаваних держав, а так і залишаться москалемалоросами!
Відповісти
В чому він не правий ?
Відповісти
В усьому.
Відповісти
В тому, що він українець. Навіть не знаю що це за актор, але сподіваюсь більше його не побачимо. Його сина шкода, не повезло з тупоголовим батьком.
Відповісти
Як би не написали про цей скандал , так би і не дізналися ніколи , що є такий "великий український актор" соболевський))) трішки добавить собі популярності))
Відповісти
А,хто цей засранець?! Я знаю українських акторів
Б. Ступку, К.Степаненка, А.Роговцеву....
А, цього ,,малолітнього дріща''- ні....
Відповісти
Напевно ця зірка в ну дУУУУУже далекій галактиці бо навіть не знаю хто це . А московія як завжди збирає все сміття в своїх кордонах . Одне слово СМІТТЄЗВАЛИЩЕ
Відповісти
І що? У зеленського є номер, де запорожці представлені збоченцями на каблуках.
Відповісти
А хто така ця журналістка? Ловить хайп?
Відповісти
Був невідомою др@нню, тепер став відомою
Відповісти
Наговорив собі на строк
Відповісти
Невіглас! Манкурт, перевертеь!
Відповісти
Манкурт, перевертень, ще й невіглас.
Відповісти
Якщо у людини нема аргументів і вона втікла за кордон і трошки жаліє лишньохромосомних, то, в цій ситуації, в неї відкривається фонтан кацапського скрєпного продукту - лайна. І буде дуже добре, якщо його перестануть запрошувати до українського контенту.
Відповісти
Звідки таке зверхнє відношення "колгоспниця", А хто ти таке?! Колгоспниці це трудівниці, а ти ніщо. Ніякої поваги до людей.
Відповісти
Звідки таке зверхнє відношення - "колгоспниця", А хто ти таке?! Колгоспниці це трудівниці, а ти ніщо. Ніякої поваги до людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні