На заході України біля ТЦК військовий вимагав 5 тисяч доларів

0
На заході України біля ТЦК військовий вимагав 5 тисяч доларів
Біля Тернопільського обласного територіального центру комплектування затримали військовослужбовця за вимагання 5 тис. доларів. Чоловік за гроші обіцяв знайомому повпливати на посадовців ТЦК для уникнення мобілізації. Спецоперацію проводили 8 серпня військова контррозвідка та спеціалізована прокуратура.

Про затримання військовослужбовця повідомив громадський активіст Роман Довбенко в Facebook, пише ZAXID.NET.

За даними Романа Довбенка затримання відбулося на вул. Січових Стрільців біля Тернопільського обласного ТЦК та СП.

Інформацію про затримання військовослужбовця підтвердили також в правоохоронних органах. За даними, один із військовослужбовців вимагав 5 тис. доларів з військовозобов’язаного чоловіка за вплив на службових осіб Тернопільського ТЦК та СП.

Чоловік запевнив знайомого, що він зможе домовитися і забезпечити йому відстрочку від мобілізації на службу в ЗСУ. Наразі ведеться розслідування та правоохоронці готують оголошення підозри зловмиснику. Деталі справи правоохоронні ограни пообіцяли надати згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні