Українська співачка випустила російськомовний альбом під час війни

0
Українська співачка випустила російськомовний альбом під час війни
Українська співачка Луна, справжнє ім'я якої Крістіна Герасимова, 8 серпня випустила новий альбом "Мечты". Він складається з 11 російськомовних пісень і лише двох україномовних, за що нарвалася на критику.

Про це пише Уніан.

Про вихід нових композицій Луна сповістила у своєму Instagram. Однак анонс альбому вона зробила в соцмережах англійською мовою, а його назву залишила мовою країни-агресорки. Варто вказати, що в альбому увійшло лише два україномовних треки "Коханка" та "Реальність".



Своє рішення випустити російськомовний альбом на третій рік повномасштабного вторгнення Луна назвала "сміливістю".

Пісня ("Ведьмина рука" – УНІАН) хороша вийшла. Автора фото та обкладинки позначити не можу, часи не ті. А за свою сміливість спустошую третю комбучу", – видала співачка.



У коментарях під дописом співачки про реліз підписники різко негативно відреагували на вчинок артистки. Вони засудили її та заявили, що Луна розчарувала їх:

• "Отже, ви свідомо обрали писати російською після 2 років великої війни, тобто ви все усвідомлюєте і вам з цим окей, ну - ну"

• "Більшість позитивних коментарів пишуть росіяни або білоруси типу: "Ура, нарешті пісня російською". Луна, ви підтримали російську аудиторію і цим самим по суті легалізували дії їхньої влади".

• "Як можна записувати російською мовою? Ви хочете, щоб це слухали росіяни, чи що? Навіщо це? Я вважаю це неприпустимим під час війни і взагалі перестаньте триматись за російську – це мова болота і смерті".

• "Це просто повне розчарування... Навіть слухати не хочеться, не розумію для чого випускати російськомовні пісні нашій українській співачці"

Сама виконавиця ніяк не відреагувала на коментарі. До слова, Луна була у шлюбі зі скандальним продюсером Юрієм Бардашем, який втік в РФ і підтримав путінський режим. Співачка і раніше потрапляла у мовні скандали, коли спілкувалася російською в мережі, чи заявляла, що пише російськомовні пісні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні