На трасі водійка авто в'їхала у вантажівку: загинула та жінка та дитина

0
На трасі водійка авто в'їхала у вантажівку: загинула та жінка та дитина
У суботу, 10 серпня, на трасі Київ-Одеса водійка авто Nissan Qashqai в’їхала в причеп автомобіля Volvo. Аварія сталася у Березівському районі за межами села Знам'янка близько 21-ї години.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

За інформацією поліції Одещини, 41-річна водійка Nissan Qashqai в’їхала в причеп вантажного автомобіля Volvo, коли 54-річний водій останнього зупинився на роздільній смузі й ремонтував авто, що зламалось в дорозі. Водійка легковика та її 15-річна донька загинули на місці. Водій вантажівки не постраждав. Його перевірили на стан спʼяніння, він був тверезий.

За цим фактом правоохоронці внесли дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за порушення правил безпеки дорожнього руху (ч. 3 статті 286 ККУ). Обставини аварії встановлюються.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні