Росія може вивести значну частину військ з України

0
Росія може вивести значну частину військ з України
В Росії немає достатньо сил для того, щоб заспокоїти ситуацію в Курській області. Для стабілізації фронту, військово-політичне командування РФ прийняло рішення про перекидання частини військ з фронту на сході України.

Про це під час чату на Главреді розповів військовий і політичний експерт, керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

За його словами, зараз Росія знайшла залишкові резерви, які готувалися для відправки на фронт на Донеччину, у райони Нью-Йорка та Торецька. Однак тепер ці сили будуть використовувати в Курській області.

"РФ може зняти угруповання військ "Північ", яке перебуває в Бєлгородській області та поруч. Це можливо, але це означає для Росії великий ризик того, що може статися прорив Збройних сил України на цьому напрямку в бік Шебекиного і далі на Бєлгородщину", - вказує він.

Експерт зазначає, що у Росії залишилося небагато варіантів, оскільки всі боєздатні підрозділи вже активно залучені до бойових дій.

Мусієнко додає, що єдині резерви — це строковики, але ситуація в Курській області показала, що вони часто залишають зброю, відступають або здаються в полон, що робить їх ненадійним ресурсом.

"Тому в Росії немає іншого виходу, окрім як знімати боєздатні підрозділи з районів ведення бойових дій, насамперед зі сходу", - резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні