Чому ЗСУ риють окопи в Курській області

0
Чому ЗСУ риють окопи в Курській області
На шостий день наступу України в Курську область на півдні Росії з'явилося дедалі більше доказів того, що український корпус - частина або до п'яти бригад чисельністю 2000 осіб плюс щонайменше один окремий батальйон чисельністю 400 осіб, - планує залишитися.

Про це пише УНІАН з посиланням на видання Forbes.

"Українці риють траншеї. Очікуючи на позиційну війну вздовж або поблизу наявної лінії фронту, росіяни теж окопуються", - йдеться у статті.

Те, що обидві сторони зміцнюють свої позиції, не означає, що українці закінчили наступ. Це також не означає, що росіяни не можуть контратакувати і відтіснити українців до кордону, зазначають аналітики.

"Але це означає, що стабілізація лінії фронту і довгострокова українська окупація частини Курська - на порядку денному", - підкреслюють журналісти.

Для будівництва укріплень обидві сторони почали застосовувати промислові екскаватори, повідомляють українські джерела.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні