Українців попереджають про різке похолодання

0
Українців попереджають про різке похолодання
Погода в Україні упродовж тижня, 12-18 серпня, буде переважно сухою, лише в деяких областях будуть короткочасні дощі та грози. У той же час варто бути готовими до різкого похолодання, яке триматиметься у нашій країні в першій половині тижня. В цей період часу в деяких областях температура повітря найнижче може опускатися до позначки +7 вночі.

Таким прогнозом погоди на тиждень поділився кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич, пише meteoprog.

Проте в другій половині тижня похолодання відступить, з середини тижня та у вихідні до нас повернеться спекотна погода.

"У першій половині тижня очікується короткочасний період похолодання, який буде пов'язаний із посиленим надходженням повітряних мас із районів Скандинавського півострова. Найбільш відчутно зниження температури відбудеться у північних та західних областях країни", – зазначив метеоролог.

Він наголосив, що після повернення спеки найвищі температури фіксуватимуться у південних областях – місцями стовпчики термометрів там досягатимуть +38 градусів. Також Кібальчич зазначив, що упродовж тижня не передбачається суттєвих опадів, тому посуха у південно-східній Україні продовжить посилюватися. У той же час буде відбуватися поступовий спад рівня води у річках басейну Сіверського Дінця і Дніпра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні