Астрологи назвали три сценарії закінчення війни в Україні

0
Астрологи назвали три сценарії закінчення війни в Україні
Астрологи Анна та Олексій Суханови розповіли, коли може закінчитися війна в Україні та що на нас чекає в майбутньому.

Про це пише УНІАН.

За словами експертів, в Україні з 17 травня 2024 року по 5 березня 2025 року настає сприятливий астрологічний підперіод Сонця, який дає можливість закінчити війну. Аналізуючи динаміку військових дій, астрологи раніше говорили про те, що починаючи з 8 серпня 2024 року ми входимо в періоди, які є політико-фінансовими і надають шанс для завершення бойових дій.

Які ж варіанти подій можуть бути в майбутньому

Перший варіант. Виходячи з того, що в Україні зараз набирає обертів сприятливий підперіод Сонця, який триває з 17 травня 2024 року до 5 березня 2025 року, можна припустити, що цей період буде насичувати Україну необхідною зброєю і фінансами. Враховуючи, що мобілізація зараз проходить дуже активно, можна сказати, що ми рухаємося до переломного моменту у війні. Росія повторює помилку 2022 року, коли в наступальних діях вичерпала свої ресурси і виснажила військове угруповання, що дало можливість Україні звільнити частину своїх територій. Подібна ситуація може повторитися і зараз.

"Як ми бачимо, наразі розгортаються певним чином події в Курській області. Ми раніше говорили в наших астропрогнозах, що в липні і в серпні українська армія буде успішно наступати. Як бачимо, саме це зараз і відбувається. Подібні дії, а також певні досягнення української армії можуть змусити Росію домовлятися про мир, можливо, навіть із ліквідацією Путіна його ж спецслужбами. Обрання нової влади, яка прагнутиме миру і зняття санкцій в обмін на виведення військ з України, як з території, захопленої до 2022 року, так і після, стане можливим. Весь цей процес може зайняти кілька років", - додають експерти.

Другий варіант. Сприятливий підперіод Сонця стабілізує найближчим часом фронт на Донецькому напрямку і дасть певне просування з українського боку, хоча, можливо, не таке значне. У результаті певних домовленостей, фронт стабілізується по лінії бойового зіткнення. Далі Росію продовжують "тиснути" санкціями та обмеженнями, доки не відбудеться все, описане в попередньому пункті. Зрештою відбувається поступове виведення військ з території України.

Третій варіант: сприятливий підперіод Сонця стабілізує найближчим часом фронт на Донецькому напрямку. Ніхто не домовляється про припинення вогню. У цьому випадку ймовірність ракетних обстрілів і застосування КАБів до кінця року стає мінімальною. Воєнний стан частково або повністю знімається, ситуація повертається до стану, який був до 2022 року - ні миру, ні активної війни. У цей час Росію продовжують "тиснути" санкціями, підсумок зрештою буде таким самим, як і в попередніх варіантах.

Імовірність того, що Росія зможе продовжувати свої дії без наслідків і житиме, як Північна Корея, десятиліттями з окупованими територіями України, на погляд астрологів, практично дорівнює нулю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні