У ресторані на заході України чоловік погрожував відвідувачам гранатою

0
У ресторані на заході України чоловік погрожував відвідувачам гранатою
У Тисминиці, що на Івано-Франківщині, нетверезий чоловік в одному із ресторанів вчинив конфлікт з відвідувачами та погрожував застосувати гранату.

Про це повідомили у поліції Івано-Франківської області.

Інцидент трапився днями. Інформація про нього надійшла на "102" від мешканців Тисмениці близько 22:00.

"Місцевий мешканець у нетверезому стані кричав, ображав нецензурною лайкою відвідувачів тамтешнього закладу. 31-річного чоловіка хуліган врадив в обличчя, чим спричинив йому тілесне ушкодження. При цьому відкрито демонстрував предмет, зовні схожий на бойову гранату Ф-1. Невдовзі хуліган втік, а боєприпас викинув", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці оперативно встановили особу правопорушника. Ним виявився 51-річний чоловік, раніше не судимий. Гранату зайшли неподалік від місця події. Її вилучили та направили на експертизу.

Чоловіка затримали за місцем проживання. Слідчі оголосили йому підозру у хуліганстві (ч. 4 ст. 296 ККУ). За вчинене прикарпатцю загрожує покарання від обмеження волі до ув’язнення на строк від 3 до 7 років. Наразі тривають слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні