Відомий український співак зізнався, що боїться воювати

1
Відомий український співак зізнався, що боїться воювати
Український співак Назарій Гук, більш відомий за сценічним ім'ям Юлік, розповів про страх мобілізації.

Про це пише УНІАН.

34-річний чоловік зазначив, що вже пройшов ВЛК, але чесно зізнався, що боїться отримати повістку та брати зброю.

"Є страх. Я не вважаю себе тією людиною, яка вміє воювати, тримати зброю. По-перше, я розумію, що я сліпий, не дай Боже щось з окулярами... У мене поганий зір, десь мінус 5. Не вмію я цього", - розповів співак в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Він також наголосив, що кожен має робити те, що краще вміє. Тому за своє ймовірне перебування на фронті хвилюється і сказав про це так:

"Я за те, щоб кожен робив те, що вміє або те, до чого психологічно готовий. Я не можу бути впевнений у своїй психіці, що я туди прийду і робитиму те, що мені накажуть. Різні випадки бувають. Бувало, що хлопці розстрілювали побратимів, бо боялися... Я, напевно, ні, я просто зомлію і все".

Проте додав, що не буде переховуватися і, якщо потрібно, то все ж піде воювати.

"Що має бути, то буде. Якщо доведеться, тоді поїду. Але маю надію, що люди тямущі й розуміють, що я там тільки заважатиму", – сказав Юлік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно, співати, тим більше добрячі гроші заробляти, набагато спокійніше і легше, ніж Батьківщину захищати, якщо вона в нього є!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні