На фронті загинув 27-річний український пілот

0
На фронті загинув 27-річний український пілот
На війні з російськими окупантами загинув український пілот Олександр Мигуля. Захиснику України було 27 років.

Про це пише УНІАН з посиланням на сторінку Менської міської ради у соціпльній мережі Facebook.

Пілот загинув 12 серпня, під час виконання бойового завдання. Він був командиром авіаційної ланки.

"Трагічна звістка - і небо плаче в сонячний день. 12 серпня 2024 року Менська громада втратила Захисника та вірного сина. Під час виконання бойового завдання загинув менянин - командир авіаційної ланки капітан Олександр Мигуля 21.04.1997 року народження", - йдеться у повідомленні.

У сернпі 2019 року в Київській області проходив авіапоказ, приурочений до 15-річчя Повітряних сил Збройних сил України. Тоді 5 канал публікував розмову з Олександром, який був випускником Харківського університету Повітряних сил.

Курсант розповів, що вирішив стати льотчиком через дідуся - той захоплювався авіацією. "Йому так і не довелося стати льотчиком, тому я вирішив втілити його мрію в життя", - сказав він.

Хлопець казав, що за час навчання здійснив більш як пів сотні вильотів, однак це завжди викликає стрес, тому справжній пілот має бути холоднокровним.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні