Зеленський розповів про досягнення ЗСУ у Курській області

0
Зеленський розповів про досягнення ЗСУ у Курській області
Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський доповів президентові Володимиру Зеленському про ситуацію на всіх основних напрямках фронту, зокрема в Торецькому та Покровському, а також про хід операції в Курській області.

Про це йде мова у офіційному Телеграм-каналі президента.

Зеленський у своєму Телеграм-каналі зазначив, що в ранковій доповіді Сирський окреслив обстановку на всіх ключових фронтах, включаючи Торецький та Покровський напрямки, і звітував про розвиток подій у Курській області. Президент підкреслив важливість не забувати про східний фронт і доручив підсилити напрямок з пакетів, що постачаються партнерами.

Володимир Зеленський також зазначив, що українські війська просуваються в Курській області на 1-2 км на різних ділянках фронту з початку доби. "Від одного до двох кілометрів на різних ділянках від початку доби. І ще понад 100 полонених російських військових за цей же період. Я вдячний усім причетним. Це пришвидшить повернення додому наших хлопців і дівчат", - сказав президент.

Олександр Сирський додав, що угруповання Сил оборони продовжують наступальну операцію в Курській області, зокрема в населеному пункті Суджа, де завершено пошук і знищення противника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні