Помер відомий український продюсер

0
Помер відомий український продюсер
Помер продюсер, режисер, журналіст, медіаексперт, засновник і керівник Академії культури і мистецтв "КіМ Медіа", викладач Олександр Герешко.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці АКіМ, передає "Еспресо.Захід".

"12 серпня передчасно відійшов у засвіти відомий продюсер, режисер, журналіст, медіаексперт, засновник і керівник медіаканалу Академії культури і мистецтв "КіМ Медіа", викладач аудіовізуального мистецтва та виробництва циклової комісії мистецьких дисциплін АКіМ (один із відкривачів нової спеціальності на Закарпатті - Аудіовізуального мистецтва та виробництва) Олександр Віталійович Герешко. Він був одним із найяскравіших представників мистецької еліти краю, досвідченим, ерудованим фахівцем, авторитетним педагогом, яскравим журналістом, доброзичливою людиною, що володіла даром надихати інших та об´єднувати заради добра рідного краю", – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні