У Президента назвали мету наступу на Курську область

0
У Президента назвали мету наступу на Курську область
У прикордонних регіонах Росії, зокрема в Курській області, українці займаються виключно охоронними завданнями.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у соціальній мережі X.

"Україна не зацікавлена ​​в окупації цих територій. Але вона зацікавлена ​​у фактичному знищенні багатьох російських військових об’єктів, відтісненні залишків російських військ за межі артилерійських та балістичних ракетних ударів по українській території, утворенні поясу безпеки навколо кордонів України, знищенні військової матеріально-технічної бази та інфраструктури (включаючи бази зберігання, навчальні центри та місця зосередження техніки)", - заявив Подоляк.

Також чиновник зауважив, що Україна і Росія ведуть різні війни, які мають чітке юридичне визначення.

"Якщо Росія свідомо напала на Україну з метою вбивства мирного населення та окупації її території, що є безумовним воєнним злочином, то Україна веде виключно оборонну війну, в тому числі на території агресора для забезпечення захисту власного населення, що є її безумовним правом", - підсумував Подоляк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні