Відомий український співак вступив до лав ЗСУ

1
Відомий український співак вступив до лав ЗСУ
Екссоліст популярного у 2000-х українського гурту "Авіатор" Ігор Воєвуцький повідомив, що вступив до лав ЗСУ.

Новиною виконавець поділився у своєму Facebook, пише ТСН.

Артист поділився, що служитиме на фронті військовим-рятувальником. Зокрема, він вже пройшов курс надання допомоги пораненим в бойових умовах (ТССС) та склав іспит на відповідність фізичної форми.

"Пройшов курс ТССС і склав іспит на бійця-рятувальника! Це був один з найскладніших іспитів у моєму житті! Особливо фізично! Практику приймають у максимально фізичновиснаженого бійця і під постійним психологічним тиском! Загалом за цей день зробив близько 700 відтискань, не рахуючи присідань зі зброєю і постійних планок", - поділився артист.

Ігор Воєвуцький також звернувся до небайдужих із проханням допомогти йому зі збором. Співак говорить, що вже все необхідне для служби купив. Утім, у музиканта ще не має бронежилета, взуття та тактичних навушників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Продай все,купи обмундирування й іди вмирай за жидів всьске майбутнє ????????????. танунах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні