Військові ЗСУ показали кадри перших годин операції у Курській області

0
Військові ЗСУ показали кадри перших годин операції у Курській області
Українські десантники показали кадри перших годин після початку наступальної операції у Курській області РФ. Операція розпочалася 6 серпня.

Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у Facebook.

"Перші години наступальної операції Сил оборони в Курській області РФ 6 серпня 2024 року. День, який увійде в історію російсько-української війни. Ретельна підготовка, планування, раптовість, бойовий дух та інформаційна тиша стали визначальними на початковому етапі операції", - зазначили десантники.

Командування ДШВ повідомляє, що у перші години операції українські військові здійснили розмінування, прорив кордону, знищення оборонних рубежів противника. Також працювала авіація та артилерія. Крім того, у перші години вже були перші полонені російські солдати.

"Тепер усе залежить від стійкості українського солдата усіх родів військ, задіяних в операції", - додали в ДШВ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні