Українців попередили про загрозу до Дня Незалежності

0
Українців попередили про загрозу до Дня Незалежності
Росіяни готують провокації на захоплених територіях України до Дня Незалежності. Окупанти можуть здійснити теракти з метою дискредитувати сили спротиву та воїнів Збройних сил України.

Про загрозу від окупантів попередили активісти руху Жовта Стрічка.

Українців закликають у цей час уникати громалдських місць та скупчень людей, особливо – упродовж 23-25 серпня. Про можливі провокації попередили активісти руху "Жовта Стрічка".

"За наявною інформацією, 24 серпня російські окупанти планують організувати низку провокацій та терористичних актів з метою дискредитації сил спротиву та Збройних Сил України. У зв’язку з цим ми переконливо рекомендуємо уникати громадських місць та великих скупчень людей, особливо в період з 23 по 25 серпня", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні