Три знаки Зодіаку можуть зустріти своє кохання восени

0
Три знаки Зодіаку можуть зустріти своє кохання восени
З червня минулого року всі ми були під впливом плану Всесвіту звернути увагу на свої стосунки, тому у багатьох за останній рік відбулися розставання та важливі доленосні зустрічі.

Про це інформує Ukr.Media.

Втім, якщо ви поки що знаходитеся в пошуку або не вирішили до кінця, що вам робити з уже існуючим союзом, зачекайте грандіозне «королівське» Затемнення в знаку Терези, яке відбудеться 2 жовтня і, крім цього, буде Молодим. Його аномальність у тому, що під час затемнення з'єднання Сонця і Місяця утворює так звану «шапочку» або «корону» навколо злиття. Це говорить про максимально важливий вплив на долі людей, ніби сам Всесвіт керуватиме зустрічами та сакральними знайомствами.

Овен

У ваше життя може прийти нова людина, адже затемнення 2 жовтня буде у вашому знаку партнерства. Імовірно, що щось лякатиме вас у цьому союзі, оскільки зараз цим сектором гороскопа рухається Чорний місяць. Він може принести страхи, проблеми, якісь не зовсім чисті любовні сюжети. Наприклад, ви можете закохатися, але людина буде одружена. Або ви самі вирішите вийти зі старих стосунків, тому що нова закоханість буде сильнішою і наче те, про що ви завжди мріяли.

Близнята

Нова закоханість, причому неймовірно пристрасна, чекає на вас завдяки затемненню 2 жовтня. Людина може бути пов'язана з вашими кармічними вчинками з минулого життя — тому, якщо вас швидко затягуватиме в цей союз, будьте певні — ви віддаєте якийсь обов'язок. Крім того, 2 жовтня ваш управитель Меркурій буде у поєднанні з Чорним Місяцем — саме ви можете стати ініціатором цього союзу. Варто кілька разів подумати, але не відтягуйте — іноді є ситуації, які нам необхідно прожити!

Телець

У вас може статися яскравий службовий роман, адже затемнення відбувається в секторі роботи, а ваш управитель 2 жовтня вже буде перебувати в Скорпіоні, який відповідає за ваші стосунки. Якщо ви готові почати такий неоднозначний роман, то будьте певні — пристрасті будуть нагромаджені до Повного місяця у Терезах 13 квітня. Тому дійте весь час.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні