Військовий експерт назвав важливе місто для ЗСУ в Курській області

0
Військовий експерт назвав важливе місто для ЗСУ в Курській області
Які населені пункти є важливими для ЗСУ у наступі на Курську область та коли можна очікувати стратегічних кроків на цьому напрямку.

Про це розповів в ефірі "Еспресо" Іван Киричевський.

За словами експерта, варто звернути увагу на місто Льгов, контроль над яким дасть реальну можливість перерізати логістику росіянам на стратегічному рівні.

"Якщо говорити про щось стратегічно важливе, то нам треба забути про місто Курчатов, але згадати про місто Льгов, яке є одним з двох логістичних вузлів на території Курської області. Там взагалі цікава конфігурація, бо на Курщині є 1500 км залізничних шляхів, але вони всі зводяться у два залізничні вузли – Льгов та Курськ. Відповідно, якщо ці два вузли, даруйте, розбомбити або взяти під фізичний контроль хоча б Льгов, то тоді всю залізничну мережу на території Курської області можна викреслювати. Бо там залізниця випадатиме як для російської армії, так і для експорту важливих товарів для Кремля, як-то зерно чи залізна руда, з чого потім беруть гроші на війну проти України", - розповів експерт.

За його словами, якісь стратегічні кроки, що реально зможуть перерізати росіянам логістику, там слід очікувати за кілька тижнів.

Він нагадав, що 16 серпня ЗСУ розбомбили міст в районі Глушкова на Курщині, що є дуже гарним прецедентом.

"Тут ще виникає питання: де ми набрали керованих авіабомб, щоб бомбити територію РФ? Бо ж мова була про те, що ми від західних союзників начебто отримуємо лише 100-130 одиниць різних авіабомб на місяць, тому більше там не вижмеш, а власного озброєння у нас немає. А тут трапляються якісь дива, тобто в умовах переваги противника в повітрі наша авіація керованим авіаційним озброєнням б’є по російській інфраструктурі", - прокоментував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні