«Я стала мамою»: відома українська співачка поділилася радісною новиною

0
«Я стала мамою»: відома українська співачка поділилася радісною новиною
Співачка Lida Lee (Лідія Скорубська) поділилася з фанами дуже радісною новиною. Артистка "стала мамою" - вона забрала з притулку маленького песика, якого врятували з зони бойових дій.

Про це повідомляє Styler.

"Поповнення в сім'ї"
Так, 17 серпня співачка розповіла, що наважилася на дещо важливе. Вона вирушила на вокзал, аби забрати свою "херсонську любов". Лідія ледь не запізнилася, але усе ж встигла знайти потрібний вагон, де на неї вже чекали.

Співачці передали маленького песика. Вона дуже раділа та не приховувала емоцій. Це вже другий собака зірки.

Виявилося, що вона побачила песика у притулку. І вона не одразу забрала щеня. Втім, потім співачка усе ж вирішила дати йому дім.

"Я стала мамою прекрасної дівчинки. Вона вкрала моє серденько з першого погляду, але я не наважилась забрати її одразу", - розповіла Ліда Лі.

Співачка обіцяє, що буде "хорошою мамою" для песика. Вона проводить з щеням багато часу та вже показала перші кадри після того, як його привезли додому.

Також артистка зазначила, що вирішила поділитися цією історією не просто так. Вона закликає фанів дбати про тварин, які залишилися без захисту та господарів.

"Зараз дуже-дуже багато тваринок потребують нашої допомоги та опіки. Особливо ті, кого змогли врятувати з окупованих територій, як мою Лу Лу", - наголосила Лідія.

Також співачка вже показала щемливе відео з щеням. Вона дякує Лу Лу за те, що та з'явилася у її житті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні