Скільки військових рф потрібно, щоб витіснити ЗСУ із Курської області

0
Скільки військових рф потрібно, щоб витіснити ЗСУ із Курської області
Щоб витіснити Збройні сили України з території Курської області Росії, державі-агресору знадобиться більше бійців, ніж є у Києва на цій ділянці фронту. У ЗМІ назвали цифру у 20000 навчених російських військовослужбовців.

Такою оцінкою поділилося видання The Wall Street Journal із посиланням на джерело, пише OBOZ.UA.

За словами останнього, РФ уже вивела із зони "СВО" в Україні неповний склад кількох бригад (станом на середину минулого тижня) – загалом 5000 окупантів.

Одна з цих бригад перебувала в Донецькій області, центрі нинішнього наступу Росії. Інші були з менш важливих районах.

Тим часом супутникові знімки показують, що Росія поспіхом риє протитанкові рови й інші укріплення на відстані близько 50 км від кордону.

У WSJ зазначили, що для кремлівського диктатора Володимира Путіна український наступ "став надзвичайним поворотом подій якраз у той момент, коли міць російської військової машини почала послаблювати оборону України вздовж східного фронту".

Путін пообіцяв витіснити ЗСУ з Курщини. Щоб зробити це, ЗС РФ, швидше за все, доведеться "стерти з землі власні міста та села артилерійськими обстрілами", як загарбники вже зробили в зоні бойових дій в Україні.

Завдання України – отримати вигоду зі своїх успіхів. Журналісти вважають, що Сили оборони намагаються відрізати більше російських міст і утруднити російським підкріпленням доступ до лінії фронту, завдаючи ударів по залізничним вузлам і мостам.

"За оцінками західних військових, Україна направила на Курщину до 6000 солдатів і додатково до 4000 військовослужбовців для виконання допоміжних завдань у Сумській області", – припустили у WSJ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні