В Україну повернулися графіки відключення світла: як довго вони будуть тривати

0
В Україну повернулися графіки відключення світла: як довго вони будуть тривати
Через спеку в Україні від 19 серпня повертаються графіки відключення світла. Протягом п’яти днів очікується збільшене навантаження на енергосистему.

Про це очільник "Укренерго" Володимир Кудрицький повідомив у ефірі телемарафону.

Як повідомив Кудрицький, у вечірні години буде застосована одна черга відключень світла.

"Ми вважаємо що наступний тиждень саме робочі дні з понеділка по п'ятницю буде збільшене навантаження на енергосистему", – сказав голова "Укренерго".

Він додав, що традиційно у вихідні споживання електроенергії спадає, тож майбутні субота і неділя "обіцяють бути все-таки легшими".

"Поки що ми бачимо досить детальний прогноз на завтрашній день (19 серпня – ред). Дійсно, той дефіцит який ми бачимо на вечір, його, на жаль, не можна перекрити ні збільшеним виробництвом, наприклад на гідроелектростанціях, ні додатковими обсягами аварійної допомоги з Європи, і тому змушені вдаватися до відключень споживачів", – пояснив Кудрицький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні