По якому з українських міст рф намагається завдати найбільше ракетних ударів

0
По якому з українських міст рф намагається завдати найбільше ракетних ударів
Російські окупанти акцентують свою увагу на роботу балістикою, оскільки такі ракети складніше збивати.

Про це розповів в ефірі телемарафону авіаційний експерт Анатолій Храпчинський, пише УНІАН.

"Для цього треба більше систем ППО на кшталт Patriot, а краще мати таку систему, як HAWK. Ми бачимо, що з певним інтервалом вони накопичують озброєння і намагаються завдавати (удар, – УНІАН) саме по столиці. Слід зауважити, що відстань між обстрілами за рахунок крилатих ракет Х-101 зі стратегічної авіації значно збільшилася – це близько місяця. Тут слід зауважити, що не було спроб запустити велику кількість ракет, а лише малою кількістю, з одного чи двох літаків відпрацювали росіяни", – сказав Храпчинський.

За його словами, це говорить про певну проблему Росії зі стратегічною авіацією. Адже хоч у РФ і є ракети – застосувати їх у великій кількості вони не можуть.

"Надходження до Росії корейських ракет дозволило їм більш активно працювати саме балістичними ракетами. Спершу вони запускають слабкі, менш технологічні ракети для того, щоб навантажити системи ППО, потім вже працюють своїми "Іскандерами", які вже дещо краще за ці ракети. І тут комбінованість атаки по роботі полягає більше балістичними ракетами", – пояснив Храпчинський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні