На фронті загинули 8 Героїв з Волині

0
На фронті загинули 8 Героїв з Волині
Несподівано відійшов у вічність хоробрий воїн з Волині Василь Тищук.

Про це повідомляє Камінь-Каширська громада.

Тищук Василь Степанович, 1970 року народження - житель села Полиці.

Солдат відчайдушно боронив нас та нашу країну від російських ворогів, проте по стану здоров'я у 2023 році був демобілізований.



Перестало битися серце захисника з Волині Руслана Матвійчука.

Про це повідомляє Камінь-Каширська громада.

Матвійчук Руслан Юрійович, 1981 року народження - житель міста Камінь-Каширський.

Рік тому боєць повернувся додому з пекла війни та доля нині розпорядилася несправедливо. Воїн, на жаль, поповнив Лави Небесного війська.



На Покровському напрямку обірвалося життя військовослужбовця з Волині 39-річного Андрія Шкамарди.

Про це повідомили у Горохівській міській раді.

Мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув захисник, мешканець села Ощів, Шкамарда Андрій Дмитрович, 30.11.1984 року народження.

Життя військовослужбовця обірвалося в Покровському районі Донецької області 17 серпня 2024 року.

«Неможливо підібрати слова співчуття рідним та близьким Андрія, який віддав своє життя за нас з вами. Хай Бог дасть сили пережити непоправну втрату», - висловлюють співчуття у громаді.

Про час зустрічі Героя та чин поховання повідомимо додатково.



18 серпня на Харківщині трагічно обірвалося життя бійця з Волині Сергія Бідзюри.

Про це повідомив очільник Ратнівської громади Віталій Бірук.

«Безжальна і наджорстока війна відгукнулася у Ратнівській громаді: загинув солдат Бідзюра Сергій Володимирович, 07.04.1984 р. н., житель села Краска», - йдеться у дописі.

Життя бійця трагічно обірвалося 18 серпня на території Харківської області.



У понеділок, 19 серпня, стало відомо про чотири втрати на війні у громаді Луцька. Так, війна забрала життя лучан Миколи Стасюка, Андрія Треніна, Олександра Бернадина та мешканця села Милуші Василя Білика.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Лучанин Стасюк Микола Вячеславович, 22.08.1977 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду старшого стрільця-оператора 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 1 стрілецького роти 1 стрілецького батальйону.

Солдат Стасюк Микола Вячеславович помер 13 серпня 2024 року, від отриманих поранень, під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля населеного пункту Новоселівка Донецької області.

Лучанин Тренін Андрій Федорович, 03.05.1980 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду водія 3 мотопіхотного відділення 3 мотопіхотного взводу 1 мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону.

Солдат Тренін Андрій Федорович загинув 15 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля населеного пункту Торецьк Донецької області.

Лучанин Бернадин Олександр Анатолійович, 04.08.1979 року народження, проходив військову службу за контрактом у складі військової частини на посаді командира інженерно-саперного взводу мотопіхотного батальйону.

Молодший лейтенант Бернадин Олександр Анатолійович загинув 18 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля населеного пункту Залізне Донецької області.

Мешканець с. Милуші Луцької міської територіальної громади Білик Василь Петрович, 01.01.1993 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду командира 3 кулеметного відділення 2 кулеметного взводу роти вогневої підтримки.

Молодший сержант Білик Василь Петрович, загинув 17 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля населеного пункту Птиче Донецької області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-23

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні