В українському місті будуть розшукувати батьків, які ховають дітей від евакуації

0
В українському місті будуть розшукувати батьків, які ховають дітей від евакуації
У Мирнограді, що в Покровському районі Донецької області, планують провести перевірку домівок через випадки, коли батьки не повідомляють про дітей під час евакуації.

Про це повідомив виконувач обов'язків начальника міської військової адміністрації Юрій Третяк в інтерв'ю Радіо Свобода.

Третяк заявив, що є випадки, коли батьки ховають дітей під час евакуації. Він повідомив, що найближчим часом відбудеться нарада з поліцією, на якій обговорять, як знайти таких батьків і виявити їхню неправдиву інформацію про виїзд дітей. Третяк зазначив, що будуть проводити подомовий обхід, насамперед в районах міста, які постійно зазнають атак.

Лінія фронту проходить менш ніж за п’ять кілометрів від Мирнограда, де залишилося близько 16 тисяч людей. Керівник міської військової адміністрації сподівається, що до кінця тижня ця цифра зменшиться до десяти тисяч, але підкреслює, що неможливо примусово евакуювати людей.

Він закликав мешканців евакуюватися якомога швидше, оскільки ситуація буде тільки погіршуватися.

"Життя під постійними обстрілами, можливо, без води та без світла. Тому я звертаюся до мешканців Мирнограда і Мирноградської громади: не чекайте. Краще не буде", — сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні