Росія стягнула на один із напрямків 25 тисяч військових

0
Росія стягнула на один із напрямків 25 тисяч військових
Угруповання військ, яке Росія наростила на курському напрямку фронту, становить у межах 25 тисяч чоловік особового складу, підрахував військовий експерт Сергій Згурець.

Про це пише Уніан.

"Якщо інтегрувати дані з різних джерел, то можна стверджувати, що на західному напрямку, це напрямок у бік Глушківського району, сконцентровано десь до 5 тисяч особового складу противника. Центральна зона з напрямком на Льгов і Рильськ - близько 8 тисяч особового складу РФ різних підрозділів, включно з оперативними резервами противника. І східна частина, це стосується на схід від Суджі, де сконцентрована найбільша кількість сил противника - до 11 тисяч", - зазначив він.

За його словами, дії на цьому напрямку важливі для Сил оборони, але не менш важливо забезпечити баланс сил і потреб ЗСУ на інших напрямках фронту: "З огляду на те, що і Покровський, і Торецький напрямки зараз вкрай значущі для нашої лінії оборони".

"Ситуація перебуває в динаміці і багато важливих речей ще відбуватимуться в найближчому майбутньому. Не можу не згадати, що наші наступальні дії є першим випадком, коли на територію РФ з часів Другої світової війни заходять військові підрозділи іншої країни", - додав Згурець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні