Кремль намагається підготувати росіян до «нової реальності»: що сталося

1
Кремль намагається підготувати росіян до «нової реальності»: що сталося
Кремль за допомогою пропаганди намагається підготувати росіян до життя в умовах "нової реальності" та "нової нормальності" щодо операції ЗСУ у Курській області.

Про це повідомляє "Медуза" із посиланням на власні джерела, пише Еспресо.

Як повідомляють джерела видання, відразу після початку операції ЗСУ в Курській області російські "еліти" були "шоковані", проте за два тижні "шок минув, відбулося звикання".

За словами близького до Кремля співрозмовника видання, "спочатку було незрозуміло, якими силами зайшли, як довго це триватиме. Зараз розуміння є, це завжди легше".

Так, за даними опитування Фонду громадської думки, тривожні настрої росіян зросли на 6% і досягли 45%. У адміністрації Путіна ці показники вважають досить високими і сподіваються на їхнє швидке зниження.

"Під час шоку, а це, безумовно, було шоком, завжди відбуваються стрибки <соціологічних показників>, потім люди звикають і все влаштовується. Що діялося під час заколоту Пригожина, мобілізації та на початку війни? Але все вгамувалося", - кажуть у джерелі.

Тому, щоб швидше заспокоїти настрої громадян, Кремль за допомогою пропаганди намагається підготувати їх до життя в умовах "нової реальності" і "нової нормальності" (ці терміни пропагандисти вже використовували під час пандемії та на самому початку війни з Україною).

Частини цієї "нової реальності", за задумом Кремля, такі:
- ворог справді прорвався на російську територію;
- на нього чекає неминуча поразка;
- але повернення територій займе час, росіянам слід почекати.

У цей час людям пропонують "скерувати негатив і шок у позитивне русло", зокрема, взяти участь у зборі допомоги для Курської області. Адміністрація Путіна вже "рекомендувала" зайнятися цим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здравствуйте!

Меня зовут Ольга, и я представляю компанию DarwinPro. Мы разработали инновационные решения, которые помогут вашему бизнесу выйти на новый уровень!

Наши ключевые преимущества:

Индивидуальная настройка: Позволяет решать задачи любого бизнеса максимально эффективно.
Повышение производительности: Инструменты для автоматизации и управления проектами, которые освобождают вас от рутины.
Улучшение эффективности: Оптимизация процессов и внедрение новейших технологий, адаптированных под современные реалии рынка.
Снижение затрат: Автоматизация рутинных операций и уменьшение необходимости в ручном труде, что позволит вам делегировать рутину и сосредоточиться на важном.
- Воспользуйтесь промокодом ЛЕТО24 и получите 10% скидку на первый заказ. Это наше специальное предложение для новых клиентов, чтобы вы могли оценить все преимущества сотрудничества с DarwinPro.

Будем рады обсудить, как наши решения могут помочь вашему бизнесу стать номером один в своей нише. Свяжитесь с нами по контактам ниже:

С наилучшими пожеланиями,

Ольга, Маркетолог DarwinPro

тел.:+79187509979

WA: http://wa.me/79187509979

darwinpro@mail.ru

https://darwinpro.org
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні