На трасі п'яна водійка авто на смерть збила пішохода

1
На трасі п'яна водійка авто на смерть збила пішохода
Ввечері 20 серпня поблизу села Нова Любомирка Рівненського району сталася смертельна ДТП. Водійка легковика збила 57-річного пішохода, який переходив дорогу на «зебрі».

Про це повідомили в пресслужбі поліції області.

Аварія на трасі сполученням Городище – Рівне – Старокостянтинів сталася близько 20:00. За даними слідства, 27-річна водійка автомобіля Volkswagen Passat, жителька міста Сарни, допустила наїзд на 58-річного чоловіка, який переходив проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Від отриманих травм пішохід помер на місці події, медики лише констатували його смерть. Відомо, що водійка була твереза.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч.2 ст.286 ККУ (порушення ПДР, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы хоть что то редактируете?пьяная водийка сбила пешехода.а в статье-водийка була твереза.нууууу?так где правда?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні