Війна в Україні рухається у глухий кут, - Bloomberg

0
Війна в Україні рухається у глухий кут, - Bloomberg
Розвідувальне управління Пентагону вважає, що Україні та Росії не вистачає військових ресурсів для проведення великих наступів одна проти одної. У зв'язку з цим війна, найімовірніше, рухається в глухий кут.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Bloomberg.

Як зазначається, ЗСУ не мають достатньо боєприпасів, тоді як окупаційна армія здатна випускати близько 10 тисяч артилерійських снарядів на день.

"Українські сили залишаються боєздатними, але не зможуть розпочати широкомасштабні контрнаступи щонайменше пів року", - йдеться в оцінці Пентагону.

Водночас російська сторона вирішила реалізовувати стратегію виснаження противника. Хоча загарбники можуть зберегти буферну зоні, однак сил для більш глибокого просування, зокрема, до Харкова, у них немає.

У звіті пригадали успіхи Сил оборони у використанні американських ракет ATACMS. Так, українські військові влучили у кілька ключових російських військових об'єктів, зокрема, у Севастополі та Криму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні