Відомий український ведучий відповів, чи має бронь від мобілізації

0
Відомий український ведучий відповів, чи має бронь від мобілізації
Відомий український ведучий та інтерв'юер Слава Дьомін зізнався, чи є в нього бронь від мобілізації від телеканалу "ДІМ", де веде один з проєктів. Також він відверто розповів про свої доходи під час війни.

Про це пише Уніан.

За словами Дьоміна, він не влаштований офіційно на телеканал. Ведучий надає свої послуги як фізична особа-підприємець. Відтак, телеканал оплачує роботу Слави, але бронь від мобілізації в такому випадку він отримати не може.

"У мене немає трудової книжки на телеканалі. Я як ФОП виступаю, і вони мені просто оплачують мої послуги. Я не є офіційним працівником каналу, тому я не заброньований", – зазначив інтерв'юер у коментарі для проєкту "Ранок у великому місті".

Також ведучий відповів, скільки зараз заробляє на місяць. Його дохід становить від 3 до 5 тисяч доларів. Як відомо, знаменитість працює на телеканалі, радіо, веде канал на YouTube та блог в Instagram.

"Зараз, мені здається, мій прибуток складає від 3-х до 5 ти тисяч доларів на місяць. Я хочу тут уточнити. Монетизація на YouTube є, але з цієї монетизації я отримую не так багато, інколи працюю в мінус. Бо мені треба заплатити за продакшн. У мене велика команда, яка працює над випусками. Минулий місяць у мене був по YouTube мінус", – поділився Слава.

До слова, у червні Дьомін розповідав, що ходив до ТЦК, аби оновити дані, проте йому це не вдалося. Тоді він говорив, що причиною стали великі черги і в нього немає на це часу. Наразі невідомо, чи вже оновив ведучий давні у військкоматі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні