Пісні українських співаків потрапили в російські музичні сервіси

0
Пісні українських співаків потрапили в російські музичні сервіси
Композиції відомих українських артистів alyona alyona, Jerry Heil, Yarmak, Kalush опинилися на заборонених в Україні російських стримінгових сервісах. Співаки відреагували на інцидент.

Про це пише Уніан.

Про появу української музики в російських чартах повідомив виконавець Shtaket. Він у своєму Instagram прокоментував це та висловив обурення. У фотоблогу артист опублікував серію скріншотів, на яких зображені акаунти вищезгаданих знаменитостей на сервісі "Яндекс Музика".

Днями Shtaket мав виступити в Києві. Але його концерт скасували через російськомовний репертуар. Він згадав про хейт від колег щодо концерту та дорікнув їм за музику на російських платформах.

"Подвійні стандарти? Не така болюча відмова майданчика від концерту і не передані потреби хлопцям. Якийсь незрозумілий рух і сплата податків, та що там я зі своїми 10 прослуховуваннями. Чи то пірати? Мене проклинали, називали москалем, бажали смерті всім на концерті, тепер я хочу почути відповідь", – написав Shtaket.

На закиди музиканта відповів гурт Kalush. Артисти стверджують, що не завантажували свої пісні в "Яндекс Музика" та не мають жодного стосунку до заборонених сервісів. Колектив планує звернутися до Universal Music, аби зрозуміти, як українські хіти потрапили в чарти країни-агресорки. Інші зірки поки не прокоментували інцидент.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні