В українському місті під час перевірки даних чоловік погрожував пістолетом працівникам ТЦК

0
В українському місті під час перевірки даних чоловік погрожував пістолетом працівникам ТЦК
В Одесі чоловік погрожував пістолетом працівникам ТЦК та СП під час перевірки військово-облікових даних. Правоохоронці за даним фактом порушили кримінальне провадження.

Про це повідомили у поліції Одеської області.

Два дні тому, 20 серпня на вулиці Акордній, що в Хаджибейському районі Одеси, під час перевірки військовослужбовцями ТЦК та СП військово-облікових даних у перехожого, він відмовився надати документи та спровокував конфлікт із військовими.

"Чоловік спровокував конфлікт з військовими, погрожував їм фізичною розправою та застосуванням пістолета, який направляв на них, приставив до грудей одного з військових, а потім втік", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в поліції, особу 38-річного правопорушника вдалося встановити вже 21 серпня. Зазначається, що чоловік відмовився пояснити свої дії правоохоронцям.

Поліцейські вилучили в нього пістолет, попередньо пневматичний, під патрон Флобера. Його буде скеровано на експертизу.

Чоловіку може загрожувати до двох років позбавлення волі за погрози вбивством (ст. 129 КК України). Наразі вирішується питання про вручення йому підозри.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні