На заході України жінка втратила 60 тисяч гривень: що сталося

0
На заході України жінка втратила 60 тисяч гривень: що сталося
Жителька Камʼянця-Подільського втратила 60 тисяч гривень, довірившись псевдобанкіру.

Про це розповідає поліція Хмельниччини.

Зазначається, що зловмисник зателефонував жінці та під приводом захисту рахунку випитав персональні дані. Правоохоронці зʼясовують усі обставини події та просять громадян бути обережними із розповсюдженням банківської інформації.

"24-річна камʼянчанка звернулась до поліції та повідомила, що стала жертвою телефонних шахраїв. До жінки зателефонував незнайомець, який представився працівником банку та повідомив, що її рахунок опинився під загрозою несанкціонованого зняття коштів. Аби не втратити заощадження та захистити рахунок, заявниця має назвати код, цифри на звороті картки та смс-код від банку. Схвильована потерпіла, нічого не підозрюючи, продиктувала персональні дані аферисту й одразу після цього з її рахунку зникло 60 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські зʼясовують усі обставини події та вкотре закликають громадян не розповсюджувати свої банківські дані.

"Не повідомляйте їх по телефону незнайомцям, а також ніде не вказуйте таку інформацію. Адже, використовуючи її, аферисти можуть легко отримати доступ до рахунків та поцупити усі заощадження. Будьте обачними, бережіть себе та свої кошти", - додають поліцейські.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні