Відомий український блогер втік за кордон та назвав у цьому винних

0
Відомий український блогер втік за кордон та назвав у цьому винних
Український блогер Олександр Волошин, відомий своїми скандальними витівками, зізнався, що втік з України. Чоловік вперше за довгий час вийшов на зв'язок та пояснив причину свого рішення.

Про це пише УНІАН.

Як відомо, у липні Волошин втрапив у скандал після удару окупантів по дитячій лікарні "Охматдит". Тоді на блогера посипався хейт в мережі через просування ним проросійських наративів. Після цього Олександр буквально зник з інфопростору. У своїх соцмережах він видалив усі публікації.

Протягом тижня з'являлись фото Волошина з-за кордону. Тож, українці припустили, що він втік з України. Несподівано у четвер, 22 серпня, інфлюенсер запостив нове відео, в якому підтвердив, що справді перебуває за кордоном, але де саме розкривати не став.

Виправдовуючись за своє рішення, чоловік зазначив, що в його виїзді, мовляв, винні влада, ЗМІ, українці та інші блогери. Він додав, що не планує повертатися, поки "ця система при нашій владі".

Також у ролику Волошин поставив під сумнів свободу слова в Україні. Він аргументував це тим, що його захейтили через висловлювання про війну та проведеним серед підписників опитуванням, яке може бути неправдивим.

"Кожна людина має право робити те, що вона думає, і те, що вона хоче. Ми маємо це сприйняти та рухатись далі", – сказав Волошин.

За словами Олександра, за день до атаки на "Охматдит" на його охоронця напали невідомі та жорстоко побили, а після цього в своїй машині інфлюенсер знайшов апарат для прослуховування. Він каже, що отримував багато погроз, а також його нібито переслідували.

Не забув Волошин і про свої проросійські наративи про "мир з РФ", які він просував місяць тому. Він вставив у відео уривки висловлювань українських політиків та новинні заголовки, в яких йшлося про перемовини з країною-агресоркою.

"Чому президент, політик і журналіст може говорити про перемовини, а звичайна людина не може? Чим відрізняються права цих людей? Мені здається, нічим. Очевидно, що на моєму прикладі показали всім іншим людям, хто може повести за собою аудиторію, те, що говорити ви не будете, бо з вами станеться все те, що сталося з Сашею Волошиним. Як ви знаєте, обмеження свободи волі ще з СРСР є явною ознакою того, що демократичний режим дуже скоро зміниться на тоталітарний", – видав блогер.

Варто вказати, що в ролику інфлюенсера присутні маніпуляції та фрази, вирвані з контексту. Впродовж відео Олександр лише раз згадав, хто є справжнім ворогом України. Лише наприкінці він називає речі своїми іменами, що РФ – терористична країна.

"Попри те, що зі мною зробила система, для мене основним ворогом залишається і буде залишатися Росія. Від себе я буду робити все, щоб цього ворога знищити", – підсумував Волошин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні